Kiropraktor Jørgen Ask

Jørgen Ask er en offentlig godkjent kiropraktor. Han har sin utdannelse og er uteksaminert fra Macquarie University,
Sydney/Australia i 2006. Han har flere års erfaring i å behandle og hjelpe mennesker.

Jørgen har tidligere jobbet i Australia og ved flere klinikker i Oslo og Hamar regionen. I tilegg til å være kiropraktor og praktisere justeringsbehandling, jobber Jørgen mye med craniosacral terapi og ser fot problematikk i sterk sammenheng med smerte og plager i resten av kroppen.
Jørgen har videreutdannelse og er lidenskapelig interessert i sammenhengen mellom kroniske plager og påvirkningen av nervesystemet og underbevisstheten. Han var den første kiropraktoren i Norge til å ta i bruk Bio energetic synchronization technique (B.E.S.T).
En lett behandlingsmetode for å balansere nerve systemet og underbevisstheten, ved kroniske og langvarige plager. Les mer om B.E.S.T her.

Jørgen Ask har et lidenskapelig forhold til å hjelpe mennesker, til å forstå nytten og betydning av å ivareta og utvikle helsen deres i riktig retning. ”Jeg jobber for å se muligheter og potensialet i enkelt mennesker, ikke bare fjerne smerte” Jørgen Ask.

Jørgen Ask har sykemeldingsrett, han kan henvise til spesialister, og rekvirere for røntgenundersøkelser hvis nødvendig.