Tidligere pasienter


Dette er den eneste behandlingsformen som har gitt meg resultater. Hadde før jeg kom til Jørgen tilnærmet 30 behandlinger hos fysioterapeut og akupunktur uten resultater. Behandlingen signaliserer interesse og ro. Det oppleves annerledes og tillitsvekkende at Jørgen starter med å undersøke ”hele kroppen”, og søker oprinnelige årsaker. Alltid fører behandlingen til at man føler seg avslappet i kroppen og rolig i hodet. Jeg opplever bedring under selve behandlingen, og den vedvarer. Min sønn har også gått til behandling hos Jørgen. Han har fått bedre holdning og er mye mer til stede i hverdagen.

Hans Petter Rasmussen, 42 år, FurnesEtter to uker i behandlingen hos Jørgen har jeg mindre smerter enn jeg har hatt på 4 år.

Astrid Fosland, 68 år, Ringsaker


Du har gjort underverker med ryggen min Jørgen.

Klara Johnsen, 67 år, Moelv


Har ikke vært så bra i ryggen på mange år, og nå kan jeg gjøre ting uten smerte som jeg ikke har gjort på flere år.

Nina Tørudbakken, 45 år, Brumunddal


Første vinteren på 20 år jeg ikke har fått bihulbetennelse etter at jeg begynte hos Jørgen. Har normalt 3-4 bihulbetennelser i vinter halvåret.

Bjørn Kleiven, 43 år, Ringsaker


Dette er en historie jeg liker. Har vært til undersøkelse og utredning fordi jeg har hatt unormalt høy puls i det siste. Etter 1 behandling hos Jørgen sank pulsen min fra 63slag per min til 50 slag per min. Takk Jørgen, dette er helt vilt.

Morten Dehlie, 33år, Oslo


Jørgen Ask har hjulpet meg, min familie og mine arbeidskoleger med ulike plager. Alle med en positiv opplevelse. Jeg anbefaler Jørgen Ask til alle.

Ulf Melby, 45 år, Hamar


Fikk med en gang tiltro til behandlingen. Følte positive reaksjoner i kroppen, avslappning og trygghet. Han hadde en vilje til å hjelpe meg. Nå som jeg bor lenger unna. Savner jeg behandlingen.

Tove Jørstad, 65 år, Akershus

Setter stor pris på Jørgen sin hjelp. Behandlingen har vist vei til mindre smerte og større selvinnsikt.

Eivind Bjertnes, 45 år, Hamar

Førsteinntrykk ga inntrykk av ro. Det skaper du ved at du er åpen, rolig, spørrende og forklarende. Det er tillitsvekkende at du starter med å sjekke ”helheten”.
Effekten av behandlingen er at jeg opplever raskt mer ro, bedre pust, mindre hodepinne og nakke/skuldersmerter.

Ingeborg Røhr , 54 år, Gaupen

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen for mine nakke og skulder plager hos Jørgen. Alltid rask bedring og ikke minst alltid blid:)

Inger kari Olsbunes, 55 år, Moelv

Jeg er evig takknemmelig og glad for den behandlingen jeg har fått hos Jørgen.

Jenni Bekkelund, 84 år, Stange

Det er helt utrolig det du har gjort. Nesten ikke til å tro, at all den smerten jeg har hatt er borte.

Anne Emilie Skundberg, 66år, Stavsjø

Jeg er kjempefornøyd Jørgen. Har ikke vært så bra på mange år.

Anne Marie Sjøblom, 64 år, Moelv

Nå våkner jeg om morningen uten smerte og kan gjøre ting som jeg ikke har orket før. All den smerten jeg har gått med deg i så mange år. Det er utrolig at jeg ikke har oppsøkt deg før.

Renate Einarsen, 30 år, Moelv