Referanser fra pasienter

Les om våre pasienters erfaringer med behandling hos oss

Din livskvalitet er vår viktigste referanse

«Begynte i behandling hos Jørgen for snart 2 år siden, etter å ha slitt med en trøblete nakke i 20 år. Siden har jeg fortsatt behandlingen med noen ukers mellomrom. Det finnes flere kiropraktorer i nærheten av der jeg bor men jeg tar heller turen inn til Oslo for å få behandling hos Jørgen, for jeg vet at det virker. Etter få behandlinger fikk jeg overskuddet tilbake og kunne fungere bra i jobben min, og ikke minst som småbarnsmor. Anbefales på det sterkeste!»

Gitte Erlime

«Etter mer enn 20 år med varierende ryggproblemer, oppsøkte jeg Jørgen etter å ha lest en artikkel han hadde skrevet. Det var for meg en ny vinkling som ga innsikt i utfordringene mine. Jeg ble mottatt seriøst og han gikk systematisk til verks. Dette har vært av avgjørende betydning for å kunne holde på som håndverker i vonde perioder. Anbefales på det sterkeste!»

Siri Berger

«6 år uten krykker, 6 år uten migrene! Etter 30 år med smerter og slit fant jeg denne fantastisk flinke kiropraktoren, Jørgen Ask. Han er utrolig flink, støtter og hjelper meg på alle mulige måter, følger opp og utfordrer meg. Jeg er så glad for at jeg har denne gode hjelperen! Takket være han og en sterk vilje greier jeg å reise meg hver dag, være i jobb og tross alt greie meg bra. Jørgen er min hverdagshelt.»

Gunn Marit Bjørklun Schrøder

Din livskvalitet er vår viktigste referanse

«Superflink! Jeg har til gjengjeld å finne noen andre som er så gode til å manipulere og som gir så raske resultater. Jørgen behandler hele kroppen, ikke bare der problemet sitter. Hele familien går her fra baby til eldstemann på 4 år. Han har fått meg igjennom 3 svangerskap, med de belastningene det er og for hver av de har det gått bedre og bedre. Jeg mener Jørgen Ask er en av grunnene til det. Anbefales på det sterkeste.»

Tikki Tank-Nielsen

«Jørgen Ask har tung innsikt i- og spisskompetanse på blant annet føtter og hofter. Ble anbefalt å gå til Jørgen av en kompis jeg stoler på. Jørgen bruker tid på å sette seg inn i problemstillingene du har, og forklarer deg bakgrunnen for dine eventuelle problemer. Svært effektiv og målrettet behandling. Anbefales.»

Pieter Hulleman

«I've had more than a few traumatic back and body injuries. Since I began working with Jørgen, my overall stability and flexibility has dramatically increased, and my pain level decreased substantially. I find his methods wholistic and powerful, yet also gentle and intuitive, with deep and lasting results. I feel privileged and lucky to have found him!”

Vincent Ferrau

Din livskvalitet er vår viktigste referanse

«Mine barn og jeg har alle gått til Jørgen Ask for behandling. Barna elsker Jørgen og han er fantastisk med de. Har en datter med nevrologiske forstyrrelser og etter behandlinger hos Jørgen er fordøyelse og søvn betraktelig bedre. Hadde ikke klart oss uten han.»

Agnes Tank-Nielsen

«Jeg hadde kald arm med betennelse. Umulig å
skrive eller tegne, som er jobben min. Jørgen fikset den og jeg går regelmessig for at den skal være god som gull resten av livet. For det får Jørgen Ask til! Anbefales på det sterkeste!!»

Bjørn Thorhallsdottir

«Tennisalbue og problematiske bihuler forsvant
etter behandling hos familiekiropraktor Jørgen Ask. Og best av alt jeg slapp unna Rhinexin og kortison. Evig takknemlig for at jeg fant frem til veikrysset Bogstadveien 50 Sorgenfrigata.»

Kari Guillen

Din livskvalitet er vår viktigste referanse

«Jeg har gått til behandling hos Jørgen i nesten 6 år for plager knyttet min skoliose og anbefaler ham til alle som spør om en flink kiropraktor. Jørgen er både grundig, profesjonell og kunnskapsrik. Fra første stund har jeg opplevd store positive endringer i min livskvalitet og ikke minst har lært mye om min egen helse. Anbefales på det sterkeste!»


Lea Maison

«Jørgen er utrolig dyktig og fant roten til mine plager! Hans helhetlige tilnærming til mine plager ga meg ny forståelse for hvorfor de oppsto og behandlet meg på en effektiv og god måte. Resultatet var at jeg klarte å gjennomføre mitt første maraton uten noen vondter.»

Anne Gro Johansen

«Etter mer enn 20 år med varierende ryggproblemer, oppsøkte jeg Jørgen etter å ha lest en artikkel han hadde skrevet. Det var for meg en ny vinkling som ga innsikt i utfordringene mine. Jeg ble mottatt seriøst og han gikk systematisk til verks. Dette har vært av avgjørende betydning for å kunne holde på som håndverker i vonde perioder. Anbefales på det sterkeste!»

Sverre Fossum

Din livskvalitet er vår viktigste referanse

«Etter at legene ikke kunne finne noen feil med ryggen min har Jørgens behandling og råd gitt meg nattesøvnen tilbake. Anbefales på det varmeste!»

Erik Raustøl

«Jeg er veldig fornøyd. Profesjonell behandling med raske resultater. Jeg har ikke vært hos kiropraktor tidligere. For mine ryggplager fungerer dette mye bedre enn fysioterapi og akupunktur. Takk!»

Juni Paus

«Kiropraktor Jørgen Ask hjelper meg å holdekroppen min myk og i balanse. Jeg har erfaring med flere kiropraktorer... For meg er Jørgen Ask er den beste!»

Tomm Percy Kristensen